CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığınca düzenlenen İl Kadın Kolları Başkanları, ‘ İstikbal İçtin Cesaret’ konulu Eşgüdüm toplantısı için Kemer’de bir araya gelecekler. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da 15 Nisan Pazar günü zirve katılarak bir konuşma yapacak..


 

CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığınca düzenlenen İl Kadın Kolları Başkanları, ‘ İstikbal İçtin Cesaret’ konulu Eşgüdüm toplantısı için Kemer’de bir araya gelecekler. CHP İl Kadınlar Kolu Başkanı Nilüfer Deveci, bu hafta sonu Kemer Göynük Mirage Park Otel’de CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’nin açılış konuşması ile başlayacak olan Eşgüdüm toplantıyla ilgili olarak şu bilgilere verdi :

14- 15 Nisan günü gerçekleştireceğimiz ‘ İstikbal İçin Cesaret ‘ konulu eşgüdüm toplantımıza Kadın Kolları İl Başkanlarımızın ve yöneticilerimizin katılımları ile Genel Başkanımız Fatma Köse’nin açılış konuşmasıyla başlayacak, 2019 yılında yapılacak olan seçimler öncesinde yol haritamızı belirleyeceğiz” diye belirten Deveci, Atatürk devrimlerinin uygulayıcısı kadınlar olarak, toplum ahlakını yok eden, çocuk istismarını açıkça teşvik eden bu ve benzer fetvalara, açıklamalara, söylemlere asla izin vermeyeceğimizi, mücadelemize çok daha kararlı, çok daha dirençli devam edeceğimizi duyuruyoruz.  Bu toplantımızda; 2019 yılında yapılacak olan seçimler öncesinde yol haritamızı belirleyerek, çalışmalarımıza hız vereceğiz”(Haber Merkezi)

 

 

 

Editör: TE Bilisim