Antalya Süper Amatör Ligi’nde şampiyon olan Konyaaltı Belediyespor, şampiyonluk kupasını aldı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, şampiyonluk kupasını futbolcularla birlikte alarak, coşkularına ortak oldu.

Antalya Süper Amatör Ligi’nde şampiyon olan Konyaaltı Belediyespor, için Konyaaltı Atatürk Stadyumu’nda kupa töreni düzenledi. Törene Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Metin Bulut, Türkiye Futbol Federasyonu Antalya İl Temsilcisi İsmail Şener, Konyaaltı Belediyespor Başkanı Ayhan Abay, idariciler, futbolcular ve aileleri katıldı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, şampiyon olan Konyaaltı Belediyespor futbolcularını ve teknik heyeti tek tek kutladı. “Yiğit düştüğü yerden kalkar dediniz ve tekrar şampiyon oldunuz” diyerek sözlerine başlayan Muhittin Böcek, “Bundan sonrada daha güzel yerlere olacağız. Bu sezon çok güzel başarılara imza attınız. Bu şampiyonluğu hak ettiniz. Hepinizi yürekten kutluyorum. İlerleyen yıllarda daha da güzel başarılar elde edeceğiz. Konyaaltı Belediyespor daha iyi yerlere gelecektir. ” dedi.

Konyaaltı Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, ASKF Başkanı Metin Bulut’ta amatör spora her zaman desteğinden dolayı Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür ederken, Antalya Süper Amatör Ligi 2017-2018 futbol sezonunda şampiyon olan Konyaaltı Belediyespor futbolcuları tebrik etti. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, daha sonra şampiyonluk kupasını futbolcularla birlikte kaldırdı. Başkan Böcek, futbolcuların şampiyonluk coşkusuna ortak oldu. Muhittin Böcek, futbolculara elleriyle baklava ikram etti. Şampiyonluklarını kutlayan Konyaaltı Belediyespor oyuncu ve teknik heyetinin ise coşkusu görülmeye değerdi. (Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilisim