Cumhuriyet Kadınları Derneği (CKD) Kepez Şubesi Başkanı Sultan Mutlutürk ve beraberindeki heyet, Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Merkezi’ni ziyaret etti. Ziyarette CKD Genel Başkanı Canan Arıtman, eşinin rahatsızlığı nedeniyle Ankara’da bulunamazken, heyeti CKD Genel Sekreteri Şen Yazgan, Genel Sekreter Yardımcısı Beyhan Kurtul, Sayman Melek Güvenç, Örgütlenme Sekreteri Mihriban Tatar karşıladı ve ağırladı.

 

Cumhuriyet Kadınları Derneği Kepez Şubesi Başkanı Sultan Mutlutürk ile CHP Büyükşehir ve Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Songül Başkaya gerçekleştirdikleri Cumhuriyet Kadınları Genel Merkezi ziyaretinin çok başarılı geçtiğini söyledi.

 

PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ

Mutlutürk, Başkent’e gerçekleştirdikleri ziyarette Cumhuriyet Kadınları Genel Merkezi’ni ziyaret ettiklerini ve yönetim kurulu heyetiyle görüştüklerini belirterek, “Ziyaretimizde Türkiye genelinde yapacağımız projeler hakkında görüş alış verişinde bulunduk. Ülkemizin geleceği ve genel sorunlarımızı konuştuk. Çok başarılı bir ziyaret gerçekleştirdik” dedi.

 

DUYGULANDIRAN ZİYARET

Görüşmelerin ardından Anıtkabir’i ziyaret ettiklerini kaydeden Mutlutürk, “Özellikle Ahıskalı Türkler bu ziyaretten çok mutlu oldu. Çünkü ülkenin sınırları çizildikten sonra Ahıskalı Türklerin bir kısmı bu sınırlar dışında kalmış ve Türk menşeine kabul edilmemişler. Dolayısıyla bu konuda çok hassaslar. Bunun yanında Atatürk gibi bir liderin huzuruna gidince daha da fazla duygulandılar” diye konuştu. Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

Editör: TE Bilisim