Antalya Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru Ceren Ekinci ile polis Memuru Taha Yasin Gül,Emniyet Müdürlüğü Uncalı Hizmet Binası bahçesinde düzenlenen törenle evlendiler.

 

Polis çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel kıyarken, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ve İl Jandarma Komutanı  Tuğgeneral Cengiz Yıldız, Çevik Kuvvet Şube Müdürü Zafer Koçak, Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcısı Hakkı Aslan genç çiftin şahitliğini yaptı.

Antalya Emniyet Müdürlüğü’ndenverilen bilgiye göre, nikahını kıydığı genç çifte sağlık ve mutluluk dolu bir hayat dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel,  güçlü milletleri de genç nesillerin oluşturduğunu vurgulayarak, gelin ve damattan en az 3 çocuk yapma sözünü aldı.

NEVRUZ DA EVLENMELERİ ÇOK ANLAMLI
Nikah şahidi Antalya Valisi Sayın Münir Karaloğlu, yaptığı konuşmada, son bir yıl içerisinde başlarından filmlere konu olacak olaylar geçen iki gencin nikahına şahitlik etmek için geldiklerini, 21 Mart gününün zor geçmiş bir kışın ardından baharın müjdecisi, barış ve dostluğun simgesi "Nevruz Bayramı" olmasının bu günü daha da anlamlı kıldığını, gelin ve damada sıkıntıya düştüklerinde bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da birbirlerine kenetlenmelerini, zorlukları birlikte aşmalarını, birbirlerini ve birbirlerinin ailelerini çok sevmelerini tavsiye ederek genç çifte mutluluklar diledi. Nikah töreninin ardından fotoğraf çekimi yapılarak düğün pastası kesildi.(Haber Merkezi) .

Editör: TE Bilisim