Kemer Belediyesi’nde çalışan taşeron işçilerin kadroya geçişi için yapılan sınavlarda 549 personelin hepsi de başarılı oldu. Personelleri ile bir araya gelen Başkan Gül, “Sınavı firesiz bitirmekten mutluyuz. Bazı siyasi timsahlar bu mutluluğumuza gölge düşürmeye çalıştılar ama başaramadılar” dedi.

Kemer Belediyesi’nde taşeron şirketlere bağlı olarak çalışan 549 personelin kadroya geçiş sürecinde sona yaklaşıldı. 2 hafta boyunda devam eden kadro sınavlarında tüm personel başarılı oldu. Kemer Belediyesi Arslanbucak Hizmet Alanı’nda personeli ile bir araya gelen Başkan Mustafa Gül, sınavların firesiz atlatılmasından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. 

“SINIFI GEÇTİNİZ, KUTLARIM”

Kemer Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, personele hitap eden Başkan Gül, “Bu süreç ile bir kez daha anladık ki bu düzenleme ile kadroya alınma değil sadece şirket değişikliği yapılıyor. Daha önce taşeron şirket bünyesinde olarak çalışan personelimiz şimdi belediyemizin kurduğu şirketin personeli olacak. 2 haftalık sınav sürecini tüm personelimiz başarı ile tamamladı. Yani sınıfı geçtiniz. 549 personelimi tek tek kutluyorum. Başkan Yardımcımız Kemal Yüksel'in başkanlığını yaptığı komisyon görevini başarı ile tamamladı. Komisyon üyelerimize çok teşekkür ederim” diye konuştu.  

 

“SİYASİ TİMSAHLAR VAR”

Bu mutluluklarına gölge düşürmek isteyen bazı çevreler olduğuna dikkat çeken Başkan Gül, “Bizim hedefimiz bir tane personelimizi bile kaybetmeden bu süreci tamamlamaktı. Çünkü ben çalışma arkadaşlarımın hepsini kardeşlerim, evlatlarım olarak görüyorum.  Sınav günü personelime de söyledim, “ Bir tanenizin bile gitmesini dayanamam beni burada öksüz bırakmayın,  dedim. Ancak o siyasi timsahlar, o ahlaksız insanlar ‘personel işten atılacak, sevmedikleri insanları çıkaracaklar’ diye dedikodu yayarak işçilerimizin kafasını karıştırmaya çalıştılar. İşçilerimizin üzerinde oyunlar oynamak istediler. Sonuçta hiç fire vermeden sınavı bitirdik. Kemer sizlerle mutlu, ben sizlerle mutluyum.  Deniz Caddesi’nde yaptığımız örnek bir çalışma var. Burada bir Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yamaya bakın, bir de bizim yaptığımız yola bakın farkı göreceksiniz. Personelim bir iş yaparken özenle yapıyor, inci gibi işliyor. Hepinizin eline sağlık” dedi.  

 

“ALLAH BİZİ AHLAKSIZLARDAN KORUSUN”

Bundan sonra da personelleri ile birlik içinde çalışmaya devam edeceklerini kaydeden Başkan Gül,  “Bir bir aileyiz huzurumuzu bozmalarını izin vermeyelim. Önceki Başkan Hasan Şeker döneminde, bir bayram arifesinde bir günde 92 personel birden işten çıkartıldı. O zamanlar çıkarılan personelin belediyeye dönmesi için de büyük gayret sarf ettim. Biz sizin için mücadele veriyoruz. Siz de Kemer için mücadele edin. Gıpta ile bakılan bir belediyeyiz. Allah bizi kem gözlerden ve ahlaksız siyasetçilerden korusun” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim