-CHP Kepez Gençlik Kolları Başkanı Kalan Karakuş, göreve ilk başladıklarında ilçede büyük bir boşluk olduğunu gördüklerini belirterek, “Kepez’de çalışılmamış. Kepez’de başarıya sadece lafta inanılıyor. Ama sokaklara inilmiyor” diye konuştu.

 

-Kepez’i alacaklarını da vurgulayan Karakuş, “Yine bir sistematik hata yapılmadığı sürece, ‘bu sizin adayınız’ denmediği sürece Kepez’de çok iddialıyız. Ama adayı Gençlik kolları, kadın kolları ve ana kademe olarak bizim belirlememiz lazım” dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez Gençlik Kolları Başkanı Kalan Karakuş ve başkan yardımcıları Ferhat Koptur, Onur Yazıcıoğlu, Mehmet Öncel, Cem Fırat, Seyit Doğan, Akdeniz GERÇEK Gazetesi’ni nezaket ziyaretinden bulundu. Ziyarette gazetemizin sorumlu Yazı İşleri Müdürü Songül Başkaya ile görüşen CHP’liler, iddialı açıklamalarda bulundu.

 

KEPEZ’DE ÇALIŞILMAMIŞ

CHP Kepez Gençlik Kolları Başkanı Kalan Karakuş, ilçede sokağa ineceklerini ve ayrım yapmadan her türlü insanın elini sıkacaklarını söyledi. Kepez’de başarıya sadece lafta inanıldığı eleştirisini yapan Kalan, şöyle konuştu: “CHP Kepez Gençlik Kolları olarak 15 kişilik bir yönetimiz. Göreve ilk başladığımızda Kepez’de büyük bir boşluk olduğunu gördük. Kepez’de çalışılmamış. Kepez’de başarıya sadece lafta inanılıyor. Ama sokaklara inilmiyor. Biz böyle yapmayacağız bütün insanların elini sıkacağız. Çünkü bizim taşımız olduğumuz rozetin içinde 80 milyon var. Bizim içimizde sadece cumhuriyetçi ya da laik yok ki. Biz her türden insana gideceğiz, kesinlikle ayrım yapmayacağız. Mevcut genel başkanımızda, bir önceki genel başkanımız da ‘bütün insanlara kapımız açık olacak’ diyor. Bu insanlardan oy alabilirsek zaten iktidara geleceğiz. Biz sadece kendi içimizde kısır siyaset yapıyoruz, böyle olmaz. Gençlik örgütü olarak biz böyle düşünüyoruz.”

 

KEPEZ’İ ALACAĞIZ

CHP’nin önümüzdeki seçimde Kepez’i alacağını da iddia eden Kalan, “Biz Kepez’de her eve girip her vatandaşımızın derdini dinleyeceğiz. Bizim tutmadığımız el, çalmadığımız kapı kalmayacak. Kimseyi geçmişte oy verdiği parti ile ilgili eleştirmeyeceğiz. Biz halkımıza neyi nasıl yapacağımızı, neden CHP’ye oy vermeleri gerektiğini anlatacağız. Biz şuanda taksi duraklarını gezmeye başladık, muhtarları ziyaret ettik. Bu şekilde Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün kafasındaki CHP modelini bitirdik. Sayın Tütüncü de şuan bir korku var. Sadece CHP Kepez Gençlik Kolları olarak değil Kepez örgütü olarak çok güçlü bir şekilde geliyoruz. Çünkü benim başımda ilçe başkanım Servet Yıldız var. Onun da desteğiyle partimize yeni bir imajı kattık. Muhtarlar da bizim muhtarlarımız, taksi durakları da bizim taksi duraklarımız, çiftçiler de bizim çiftçilerimiz, AKP’ye oy verenler de bizim vatandaşlarımız, türbanlılar da bizim kendi seçmenimiz, bacımız ya da annemiz. Bu şekilde gidiyoruz ve ciddi bir yükseliş trendi içerisindeyiz” dedi.

 

ADAYI BİZ BELİRLEYECEĞİZ

Kepez’de birinci parti olacaklarını da vurgulayan Kalan Karakuş, “Yine bir sistematik hata yapılmadığı sürece, birileri ‘bu sizin adayınız’ demediği sürece Kepez’de çok iddialıyız. Ama adayı bizim belirlememiz lazım. Gençlik kolları, kadın kolları ve ana kademenin belirlemesi lazım. Biz bir aileyiz ve tepeden inme aday istemiyoruz. Nasıl ilçe bakanı bir babaysa, kadın kolları bir anne, biz de bir evladız. Sonuç olarak elbirliğiyle 2019’u alacağız başka alternatif yok, başka bir düşüncemizde yok. İkinci parti olmak gibi bir düşüncemiz hiç yok” diye konuştu. Kubilay ELDEMİRCİ

Editör: TE Bilisim