Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, 7 Nisan’da yapılacak ATSO seçimleri öncesinde konuştu: “ATSO Meclis üyesi olmadan ‘başkanlığa adayım’ demenin bir anlamı yok. Önce grubundan çıkarsın sonra ‘adayım’ dersin.”

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkan Vekili ve Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Karataş, 7 Nisan Cumartesi günü yapılacak ATSO seçimleri öncesinde Akdeniz GERÇEK’e çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

 

ÖNCE KENDİ GRUBUNDAN ÇIK

ATSO Meclis üyesi olmadan başkanlığa adayım demenin bir anlamanın olmadığını kaydeden Karataş, “ATSO seçimleri için mevcut başkan Davut Çetin ve OSB Başkanı Ali Bahar’ın adları geçiyor ama şuan için ‘adayım’ demenin çok doğru olduğunu düşünmüyorum. Önce ‘ben meclis üyesi adayıyım’ dersin, grubundan çıkarsın. Daha önce bir arkadaşımız ‘ben başkan olacağım’ dedi ama kendi grubundan çıkamadı. Dolayısıyla şimdiden ‘adayım’ demenin çok doğru olduğunu düşünmüyorum. Her ‘başkanım’ diyen bence yanlış yapıyor” dedi.

 

ÜÇÜNCÜ BİR ADAY OLABİLİR

Başkan Karataş, şimdiden aday olacağı belli olan iki adayın fikirlerini benimsemeyen diğer üyelerin de aday olabileceğini hatırlatarak, “Farz edin bu iki adayın da fikirlerini benimsemiyorsunuz, kime oy vereceksiniz? Başka çare olmazsa ya aday olursun ya da aday olacak üçüncü kişiye oy verirsin. Olursa olur, olmazsa kaybedersin. Bunu sonunda ölüm yok ki” diye konuştu.

 

HER ŞEYİ ZAMAN GÖSTERİR!

Deniz Karataş, aday olup olmayacağı yönündeki bir soruya ise şu yanıtı verdi: “Her şeyi zaman gösterir. Benim grubumda 3 bin kişi var. Bunların içinden 4 tane meclis üyesi var. Sen bu 4 kişiden biri değilsen konuşmanın bir anlamı yok ki. Aday olunacaksa da meclis üyesi olduktan sonra konuşmak lazım. Ama çalışacağız. ‘Önce bir meclis üyesi ol ondan sonra konuş’ derler adama. 300-400 kişilik oda olsa anlarım ama biz yaklaşık 3 bin kişiyiz. Buradan çıkmak kolay değil.” Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

Editör: TE Bilisim