Antalya kent merkezinin en büyük yeşil alanı, oksijen deposu Zeytinpark, Antalyalılarla buluşmaya devam ediyor. Çocukların etkinliklerine ev sahipliği yapan Zeytinpark, kadınların da vazgeçilmez yeşil alanı haline geldi.

 


Antalya Ticaret Borsası’ndan(ATB)verilen bilgiye göre,Has Okulları, Dünya Kadınlar Günü’nü Zeytinpark’ta kutladı. Okul yönetimi, öğretmenler, öğrenci ve veliler doğa içinde özel bir gün geçirdi. Kahvaltının ardından zeytin ağaçlarının arasında yürüyüş yapan kadınlar, Zumba ve Latin müziği eşliğinde çocuklarıyla dans etti. Özel günlerinde unutamayacakları bir gün geçiren kadınlar, doğa ile iç içe olmanın mutluluğunu yaşadı. 250 kadının katıldığı etkinliğe Türk Kadınlar Konseyi Antalya Şube yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti. Etkinliğe katılan kadınlar, Zeytinpark’ın doğal ürünlerinden almayı ihmal etmedi.
ANTALYA’NIN YAŞAM ALANI
Antalya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Zeytinpark’ın Antalyalıların olduğunu belirterek, her türlü etkinliğe ev sahipliği yapacak durumda olduğunu söyledi. Kadınları özel günlerinde Zeytinpark’ta görmekten mutluluk duyduklarını ifade eden Ali Çandır, “Zeytinpark Antalya’nın yaşam alanı haline geldi. Kent merkezinde, doğa ile iç içe güzel bir gün geçirmek isteyen herkes Zeytinpark’a davetli” dedi.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim