Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde sabahın erken saatlerinden itibaren tüm gününü kadınlara ayırarak çeşitli kutlamalarda bulundu. Sözen, gün içinde kadınlara 8 bin adet karanfil dağıttı

 

ŞEHİTLER NEDENİYLE

EĞLENCE ETKİNLİKLERİ İPTAL EDİLDİ

Kadınlara her zaman önem ve değer veren projeleriyle adından sıkça söz ettiren Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü`nde, tüm gününü kadınlara ayırarak çeşitli kutlamalarda bulundu. Şehitlerimiz nedeniyle eğlence içerikli etkinliklerin iptal edildiği Manavgat’ta Başkan Şükrü Sözen, sabahın erken saatlerinden itibaren başladığı 8 Mart gezileri kapsamında 8 bin adet karanfil dağıttı. Başkan Şükrü Sözen, sabah ilk iş olarak Fen İşleri Müdürlüğü Şantiyesi’ne giderek hem çalışmaları denetledi, hem de kadın çalışanların 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutladı.

 

HUZUREVİNDE KUTLAMA

Manavgat Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Başkan Şükrü Sözen ardından ırmak kıyısındaki Terapi Kafe’de Manavgat Belediyesi Huzurevi’nde yaşayan büyükler için verilen “8 Mart Büyük Aile Kahvaltısı” na katıldı. Burada büyüklerin ellerini öpüp, onlara karanfil hediye eden Başkan Şükrü Sözen, keyifli sohbet yaptı. Sözen ardından 11.30’da Pazartesi Pazarı’nda kurulan Toros Kadınları Emek Pazarı’na geçti. Eşi Hatice Sözen’in de eşlik ettiği kutlamalarda Başkan Sözen, Manavgatlı kadınlara ithafen kendisinin kaleme aldığı duygusal mektupla birlikte karanfil hediye etti. Başkan Şükrü Sözen basın açıklaması yapan CHP Manavgat İlçe Kadın Kolları üyelerinin de gününü kutladı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama etkinlikleri kapsamında daha sonra kadınlarla birlikte Cumhuriyet Meydanı’na geçildi. Başkan Şükrü Sözen yol boyunca bayan sürücüler ve esnaflar dahil herkese karanfil dağıttı.

 

MEYDANDA KARANFİL DAĞITIMI

Başkan Şükrü Sözen’i CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları burada yalnız bırakmadı. Başkan Şükrü Sözen, eşi Hatice Sözen ile birlikte yoldan geçen kadınlara karanfil ve mektup hediye etti. Çocukları seven, kadınlarla sohbet eden, büyüklerle şakalaşan Başkan Sözen, mütevazılığı ve sevecenliği ile herkesin ilgisini ve takdirini topladı. Kutlama için gelen kadınlar, Başkan Şükrü Sözen ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Sözen ardından Manavgat Belediye Başkanlığı hizmet binasında çalışan kadınlara da karanfil dağıtarak günlerini kutladı. Sözen’in kutlamaları, akşam 18.00’de Kadınlar Edebiyat Durağı’nda “Yıldızların Altında Manavgat” yarışmasında dereceye giren kadınlar için düzenlenen ödül töreninde de devam edecek. Başkan Sözen, “Ülkemizin Mehmetçiklerini dünyaya getiren vefakar şehit analarımız başta olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyor, toplumun dinamizmi olan vazgeçilmezimiz kadınlarımıza sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum” dedi. (Haber Merkezi)

 

 

Editör: TE Bilisim