Çağlayan Anadolu Lisesi’ne konuk olan Antalyaspor Basketbol Takımı Başantrenörü Arda Vekiloğlu ile sporcular Kemal Canbolat ve Recep Solak, öğrencilerin soru yağmuruna tutuldu.

 
Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Antalyaspor Basketbol takımı, Çağlayan Anadolu Lisesi’nin konuğu oldu. Kırmızı-beyaz renklerin hakim olduğu söyleşi, eğlenceli anlara sahne oldu. Antalyaspor marşı ve bayrakları eşliğinde kendilerini bekleyen öğrencilerle bir araya gelen basketbol takımına ilgi büyüktü.

VEKİLOĞLU’NA ATKI HEDİYE EDİLDİ

Antalyaspor’dan verilen bilgiye göre, Çağlayan Anadolu Lisesi’nin öğrencilerinden kurulu ‘Çağlayan Tayfa Taraftar Grubu'nun atkı hediye etmesiyle başlayan söyleşide, okulun sporcu öğrencilerinin hazırladığı soruları yanıtlayan Arda Vekiloğlu ve basketbolcular, sonrasında katılımcı diğer öğrencilerin de sorularını cevaplandırdı. Yoğun ilgiye ev sahipliği yapan söyleşinin ardından, öğrenciler imza almak için adeta birbiriyle yarıştı. Okullarına konuşmacı olarak katıldıkları için takdim edilen çiçekleri alan kırmızı-beyazlı ekip, okulun taraftar grubu Çağlayan Tayfa’nın tezahüratları eşliğinde salondan çıktı.  (Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilisim