-Mimarlar Odası seçimlerinden başarıyla çıkan mevcut başkan Özge Köksal, ikinci dönemlerinde meslektaşlarının sorunlarının çözümü konusunda daha çok çalışacaklarını söyledi.

 

-Seçimde mevcut başkan Özge Köksal’ı destekleyen eski oda başkanı Osman Aydın ise yaptığı açıklamada bu başarının sadece Özge Köksal ve ekibine ait olduğunu kaydetti.


Mimarlar Odası Antalya Şubesinin 17’inci Dönem Yönetim Kurulu seçimlerinden zaferle çıkan mevcut başkan Özge Köksal ve ekibi 7 kişilik yönetim kurulundan sadece bir fire verdi. Köksal’ın yeni yönetim kurulunda Hakan Sönmez, Kemal Reha Kavas, Serap Kaya, Funda Alyanak Kaya ile Hakime Yılmaz ile listeyi delen Cem Verimli bulunuyor. Özge Köksal, kendilerine güvenen ve oy vererek yönetimde kalmalarına destek veren üyeler teşekkür etti. İkinci dönemlerinde meslektaşlarının sorunlarının çözümü konusunda daha çok çalışacaklarını kaydeden Köksal, “Mimarlık çok önemli bir meslektir ve bu mesleğin daha iyi yapılabilmesi için üyelerimizle birlikte çok başarılı çalışmaların altına imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

 

BAŞARI KÖKSAL VE EKİBİNİN

Öte yandan seçimde mevcut başkan Özge Köksal’ı destekleyen eski oda başkanı Osman Aydın ise Akdeniz GERÇEK’e yaptığı açıklamada bu başarının sadece Özge Köksal ve ekibine ait olduğunu söyledi. Kendisinin seçim ile ilgili ciddi anlamda çalışma fırsata bulamadığını kaydeden Aydın, “İşlerimin yoğunluğu nedeniyle seçim çalışmalarına fazla vakit ayıramadım. Sadece son 3 gün ilgilenebildim. Dolayısıyla seçimde alınan başarı tamamen Özge Köksal ve ekibine aittir” dedi.

 

BAŞARI KÜÇÜMSENMEMELİ

Özge Köksal ve ekibinin bu başarısının kesinlikle küçümsenmemesi gerektiğini de belirten Aydın, “Kazanılan seçimin iki eski şube başkanı, iki eski belediye meclis üyesi, bir ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu üyesi destekli bir listeye karşı alındığı kesinlikle unutulmamalı. Dolayısıyla bu genç arkadaşlarımızın başarısı küçümsenmemelidir” diye konuştu.  Kubilay ELDEMİRCİ

 

Editör: TE Bilisim