Antalya Mimarlar Odası Başkanı Özge Köksal’ın karşısında adaylık yarışana başlayan Ramazan Aydın, aylar önce basına verdiği demeçte odanın siyasetten arındırılacağı iddiasını ortaya koyarken Aydın’ın siyaset kapılarını zorladığı iddia ediliyor.

Bir süre MHP’de siyaset yapıp ardından yeni kurulan İYİ Parti’ye yelken açtığı ama burada kendisine yer bulamadığı söylenen Ramazan Aydın’ın ekip arkadaşlarının da yanından çekildiği söyleniyor.

Mimarlar Odası’nın uzun süre başkanlığını yapan Osman Aydın’la da akrabalığı bulunan Ramazan Aydın’ın Osman Aydın cephesinden de destek bulmadığı aktarılıyor.

Dün sosyal medya üzerinden Ramazan Aydın ekibiyle yola çıkmış bir mimar, bakın ne paylaştı.

“Bir süredir 2018 yılı Mimarlar Odası yönetim kurulunu oluşturmak amacıyla yapılacak seçim çalışmalarında birlikte olduğum Ramazan Aydın ve grubundan ayrılmış bulunuyorum. İlkesiz oluşturulmuş amaçların içinde bulunamayacağımdan ayrıldım. 1990’lı yılların siyasi söylemlerini andıran, tutarsız, temelsiz vaatlerle odamıza hiçbir şey kazandırmayacağına inandığımdan ayrıldım. Odamızın bu günkü durumundan yakınırken, daha kötü günlere gidişin nedeni olamayacağımdan ayrıldım. Yanlış, yanlışla düzelmez. Yanlış yönetimi değiştirmek isterken, daha büyük bir yanlışın içinde olamayacağımdan ayrıldım.”

 

Editör: TE Bilisim