Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmecileri Birliği (AKTOB), Antalya'da, ortaokul ve lise son sınıfların okul birincileri ve ailelerine 5 yıldızlı otelde tatil hediye etti. Tatilden, 768 öğrenci ve 1536 yakını yararlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi 3 yıldan bu yana başarılı öğrencileri 5 yıldızlı tatille ödüllendirdiği tatil hediyesi projesini bu yıl da sürdürdü. 19 Ocak Cuma günü karnelerin dağıtımı ardından okullar tarafından belirlenen okul birincisi 768 öğrenciyle 1536 yakını Antalya'nın dünyaca ünlü turizm merkezi Belek'teki 5 yıldızlı Spice Hotel'de tatile başladı. Okul birincisi öğrencilerin 5 yıldızlı tatili 3 gün sürecek. Antalya'nın en ücra köşesindeki yerleşim yerindeki okul birincilerinden en lüks semtlerindeki okul birincilerine kadar öğrencileri kapsayan tatilde, birçok öğrenci ve ailesi ilk defa 5 yıldızlı otelde konaklama imkanı buldu.

 

BAŞKAN TÜREL AİLESİYLE ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ

Antalya'nın okul birincisi öğrencilerine 5 yıldızlı tatil fırsatı sunan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Parili Menderes Türel, eşi Ebru Türel ve çocuklarıyla tatildeki öğrencileri ve ailelerini ziyaret etti. Başkan Türel, öğrencilerle otelde futbol ve basketbol oynadı.

 

TÜM BİRİNCİLER BİRLİKTE

Antalya'daki okul birincisi öğrencilerin 5 yıldızlı tatili ziyadesiyle hak ettiğini belirten Menderes Türel, "Her biri okullarının en başarılı talebesi olarak çok önemli başarılara imza atıyor. Gençlerimiz, çocuklarımız geleceğimizin teminatı. Onları teşvik etmek Büyükşehir Belediyesi olarak en önemli görevlerimizden biri. Bu yıl 4'üncü defa sömestir tatilinde öğrencilerimizi aileleriyle 5 yıldızlı tatille ağırlıyoruz. Antalya'nın en ücra köşesindeki okulunun birincisi de burada, kent merkezinde bir kolejdeki okul birincisi de burada" dedi.

Projeyi AKTOB'la ortak yürüttüklerini anlatan Menderes Türel, Büyükşehir Belediyesi'ne mali külfet gelmediğini, otellerin 3 gün boyunca öğrencileri ve yakınlarını ücretsiz misafir ettiklerini söyledi. DHA

 

Editör: TE Bilisim