CHP Serik İlçe Başkanı Abdullah Akbaba, hedeflerinin 2019 yerel seçimlerinde Serik tarihinde bir ilki gerçekleştirip, belediye başkanlığını kazanacaklarını söyledi.

 

Hiç kimseyi ayrıştırmayan, hiç kimseyle sorun yaşamayan bir kişiliğe sahip olduğunu söyleyen CHP Serik İlçe Başkanı Abdullah Akbaba, ‘Sorun üreten değil, çözüm üreten bir ilçe başkanıyım. Bu ilkelerden taviz vermeden dür olduğu gibi bugün de yolumuza devam ediyoruz. Serik tarihinde bir ilki gerçekleştirme konusunda kendimize güvenimiz tam. 1 Aralık’ta yapılan kongrede görev başına gelen ekibimiz ve partililerimizle birlikte CHP’yi Serik’te iktidar yapmak için gücümüzün yettiğinde çalışacağız. CHP Serik İlçe Örgütü olarak tek hedefimiz budur” dedi..

 

Sahaya inmek için hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Abdullah Akbaba, “Sivil toplum kuruluşları ile zaten var olan sıcak ve samimi ilişkilerimizi sürdüreceğiz. Sadece seçim zamanları vatandaşın kapısını çalan değil de, Serikliler ile her an her yerde yan yana olan bir siyasi anlayışı sürdüreceğiz. CHP Serik İlçe Başkanı olarak her vatandaşa eşit mesafedeyim. Kimseyi siyasi görüşü yüzünden ötekileştirmedim, herkesle sıcak ve samimi ilişkiler içinde oldum, bundan sonra aynı çizgide çalışmalarımıza devam edeceğiz. Her şey Serik için” şeklinde konuştu..

Aynı zamanda CHP Serik Belediye Meclisi Üyesi olduğunu hatırlatan Abdullah Akbaba, Serik’in çıkarlarına yönelik çalışmalara parti farkı gözetmeksizin katkı koyduğunu belirterek, “ Grup kararına rağmen Serik Belediyesi’nin borçlanma talebine evet oyu verdim. Benim için Serik’in çıkarları önceliklidir. Bir kez daha CHP’yi Serik’te birinci parti yapmaya, belediye başkanlığı koltuğuna bir CHP’linin oturmasını sağlamaya söz veriyorum. Hedefimiz 2029’da  Serik’i CHP’ye kazandırmak. Hedefimize ulaşacağım konusunda kimsenin şüphesi olmasın. Serik’in kazanması için CHP ilçe başkanı olarak birlik ve beraberlik çağrısı yapıyorum” dedi.(İbrahim AKKAYA)

 

 

 

Editör: TE Bilisim