-Akdeniz GERÇEK’e konuşan Başkan Böcek, Antalya’da hiç kimsenin kendisini bir kavganın içine çekemeyeceğine vurgu yaparak,  “Neyi, nerede konuşacağımı çok iyi bilen bir adamım. Bu bakımdan her siyasi parti il başkanı buna dikkat etmelidir” diye konuştu.

 

-“Suskunluğum asaletimdendir’ diyen Böcek, “Suskunluğumdan kimse başka manalar çıkarmasın ve herkes işine baksın. En doğru kararı kamuoyu verir” dedi. Böcek, turizm fuarına katılmak için gittiği İspanya dönüşünde kapsamlı bir toplantı yapacağını da kaydetti.


Cumhuriyet Halk Partili(CHP) Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AKP İl Başkanı Rıza Sümer’in “CHP’liler Konyaaltı’nı Muhittin Böcek’ten daha mı iyi biliyor ?” açıklaması yaparak, CHP’yi sıkıştırmaya çalışmasına yanıt verdi. Akdeniz GERÇEK’e konuşan Böcek, Antalya’da hiç kimsenin kendisini bir kavganın içine çekemeyeceğine vurgu yaparak, “Ben bütün siyasilere nezaket kuralları içeresinde saygı duyarım. Ama ben neyi, nerede konuşacağımı çok iyi bilen bir adamım. Bunlar bizim parti iç meselemizdir. Bu bakımdan her siyasi parti il başkanı buna dikkat etmelidir” dedi.

 

BENİM GÖRÜŞÜM BELLİDİR

14 Ocak pazar günü Konyaaltı’na yapılmak istenen yat limanı ve Boğaçayı projesi ile Lara’ya yapılacak kruvaziyer limanını protesto etmek için bir etkinlik düzenlendiğini hatırlatan Böcek, şöyle konuştu: “Bu etkinliğe benim partime mensup milletvekilleri, il ve ilçe başkanları, sivil toplum örgütleri ile çok sayıda vatandaş katılmış. Burada yapılan etkinlikte vatandaşların siyasileri eleştirmiş. Bundan doğal bir şey olamaz. Ben hep eleştiriye açık birisiyim. Kimseye küsmem, darılmam. Ancak ben Nazım Hikmet Vakfı ile ilgili bir toplantıya katılmak için İstanbul’daydım ve pazar akşamı saat 22.00’de Antalya’ya döndüm. Dolayısıyla bu etkinliğe katılamadım. Ancak duyduğuma göre AKP İl Başkanı benim adımı kullanarak bir takım açıklamalar yapmış ancak beni bu konudaki görüşlerim bellidir.”

 

 MADRİD DÖNÜŞÜ AÇIKLAMA YAPACAĞIM

“Ben herkesin belediye başkanıyım ve resmi bir kurumu temsil ediyorum. Burada bütün projelerle ilgili Büyükşehir Meclisin geldiğinden itibaren itirazlarımız ve itiraz etmediğimiz yerler vardır. Bunlarla ilgili teknik çalışmalarımızı teknik arkadaşlarımızla birlikte yaparız. Sahille ve sahilin verilişiyle ilgili önümüzdeki hafta kapsamlı bir açıklama yapmayı düşünüyorum. Çünkü yarın (bugün) turizm fuarına katılmak için İspanya’nın Madrid kentine gidiyorum. Orada Antalyamızı ve ülkemizi tanıtmak için standımız var. Dönüşümde kamuoyuna 24 yıllık siyasi hayatımızda bugüne kadar Antalya’da yaptıklarımızla ilgili, Konyaaltı sahili ve Boğaçayı projesiyle ilgili, kruvaziyer limanla ilgili detaylı bilgiyi kamuoyuyla paylaşacağım.”

 

HERKES İŞİNE BAKSIN

Siyasette 24 yıla girdiğini ve bu süre içerisinde neyi, nerede, ne zaman konuşacağını çok iyi bildiğini hatırlatan Böcek, “Beni Antalya’da hiçbir kimse bir kavganın içine çekemeyecektir. Ben bütün siyasilere nezaket kuralları içeresinde saygı duyarım. Ama ben neyi, nerede konuşacağımı çok iyi bilen bir adamım. Bunlar bizim parti iç meselemizdir. Bu bakımdan her siyasi parti il başkanı buna dikkat etmelidir. Hatta Büyükşehir meclisinde Sayın Menderes Türel de ‘bakın Konyaaltı Belediye Başkanı Sayın Böcek, bu projelerle ilgili bir şey söylemiyor’ dediğinde, ben de ‘benim suskunluğum asaletimdendir’ açıklamasında bulunmuştum. Dolayısıyla suskunluğumdan kimse başka manalar çıkarmasın ve herkes işine baksın. En doğru kararı halkımız ve kamuoyu verir” diye konuştu. Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim