Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Belediyesi Meclisi’nin ocak ayı toplantısında kendisine sözlü saldırıda bulunan AKP’li Meclis Üyesi Yunus Nergiz’i zehir zemberek sözlerle suçladı, “Ahlaksızlıkları ile bizim ahlakımızı bozamazlar” dedi

Kemer Belediyesi Meclisi’nin 3 Ocak Çarşamba günü gerçekleştiği meclis toplantısında Adalet ve Kalkınma Partisi Sözcüsü Yunus Nergiz’in, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e yönelik sözlü saldırısı sonucu tartışma yaşanmıştı. Bu hareketinden dolayı Yunus Nergiz’i kınayan Başkan Gül,Kemer Belediye Meclisi’mizde yeni yılın ilk toplantısını iyi dileklerle ve faaliyetlerimizi anlatarak açtık. Ancak Yunus Nergiz adlı meclis üyemiz yine gerginlik çıkardı. Bu meclis üyesi 4 yıldır Kemer Belediye Meclisi’ni itibarsızlaştırmak ve halkın gözünde küçük düşürmek için bilinçsiz bir şekilde aynı hareketleri yapıyor. Ben öncelikle meclisimizde çıkan huzursuzluktan dolayı Kemer halkından özür dilerim. Çünkü Kemer halkı böyle bir davranışa layık insanlar değil” diye konuştu.  

“SÖZLERİNİ KENDİSİNE İADE EDİYORUM”

Kemer Belediyesi’9dehn verilen bilgiye göre, Yunus Nergiz’in meclisin itibarını zedelemenin yanı sıra kendi partisi olan Adalet ve Kalkınma Partisi’ne de zarar verdiğini kaydeden Başkan Gül, “Yunus Nergiz’in mecliste söylemiş olduğu sözleri aynen kendisine iade ediyorum. Bu şahsın kendi partisine de Kemer’e de zarar verdiğini geçmişte AK Parti İl Başkanı’na da söyledik. Ancak aynı hareketlerine devam etti.  ‘Neden bunları yapıyor?’ diye soracak olursanız;  2014 yılında belediye başkanı seçildikten sonra benimle çalışmak istediğini yakın dostlarım aracılığıyla iletti. Ben de kendisi fikir ve tavır olarak bize uygun olmadığı için bu öneriyi kabul etmedim. Her mecliste ısrarla olay çıkarmasının altında yatan nedenin bizim tarafımızdan reddedilmek olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

2017’DEKİ GELİRİM 701 BİN DOLAR”

Yunus Nergiz’in kendisine yönelik suçlamalarının elle tutulur yanı olmadığını vurgulayan Başkan Gül, ”Mal varlığımı her yıl düzenli olarak açıklıyorum. Bunu hem belediyemizin sitesinde, hem de kendi sosyal medya hesabımdan ilan ediyorum. Bütün gelirlerim ortada! Bu konuda hiçbir gizlim saklım yok. Bize iftira atanlar ahlaksızdır. Bir şirketim var. 3 tane otel işletiyorum. 2017 yılında şirketimin geliri 701 bin dolardır. Bunu istedikleri yerden araştırabilirler. Bunun yanında üç bankadan kredim var. Kredilerimi de bakabilirler. Biz bugüne kadar ahlaklı siyaset yaptık. Bundan sonra da ahlaklı siyasete devam edeceğiz. Kendisinde ahlakı eksik gören insanlar bizim ahlakımızı bozamadılar. Bundan sonra da bozamayacaklar. Kemer’in onurlu meclisini lekelemeye çalıştıkları için meclis başkanı olarak izin vermeyeceğim. . Seçmeniniz bir dahaki seçimlerde ilçemize zarar veren bu tip insanları Kemer meclisine seçmeyeceklerdir. Çünkü onlar en doğrusunu bilir” şeklinde konuştu.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim