-İYİ Parti İl Başkanı Nizamettin Sağır, son dönemde vatandaşın mevcut partilerden umudunu yitirdiğinin net bir şekilde ortada olduğunu belirterek “Umudun, huzurun ve kardeşliğin adı İYİ Parti’dir” diye konuştu.

 

-İYİ Parti’de adeta fırtına öncesi sessizlik yaşandığını kaydeden Sağır, ”Yakında Antalya’yı yönetiyor görünen bazı arkadaşlarımızın halini hatırını sormaya, ne yaptıklarını, ne ettiklerini dillendirmeye başlayacağız” dedi.

Yeni kurulmuş olmasına rağmen son yapılan anketlerde yüzde 20’ye yakın oy potansiyeli bulunduğu ortaya çıkan İYİ Parti’nin İl Başkanı Nizamettin Sağır, Akdeniz GERÇEK’e ses getirecek açıklamalar yaptı. Perge Bulvarı’ndaki İYİ Parti il binasını büyük oranda tamamladıklarını kaydeden Sağır, önümüzdeki haftadan itibaren kullanıma hazır hale getireceklerini söyledi.

 

RESMİ AÇILIŞI AKŞENER YAPACAK

 İl binasının resmi açılışını İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Antalya’ya geldiğinde yapacaklarını hatırlatan Sağır, “Şuanda 70 kişilik il yönetimini oluşturma faaliyetleri neredeyse sona ermek üzere. İstişareleri bu hafta itibariyle tamamladık, son gözden geçirmeleri yapıyoruz. Tahmin ediyorum önümüzdeki haftanın ortalarına doğru hazır hale gelir. Yapacağımız toplantıyla da yönetimimizi tanıtırız. Ondan sonra da ilçe yönetimlerini görevlendirmelere geçeriz” dedi.

 

UMUDUN ADI İYİ PARTİ’DİR

Son dönemde vatandaşın mevcut partilerden umudunu yitirdiğinin net bir şekilde ortada olduğunu kaydeden Sağır, “Umudun, huzurun ve kardeşliğin adı İYİ Parti’dir. Umutlar İYİ Parti’ye bağlanmış durumda. Benimde umudum İYİ Parti. Önümüzdeki haftadan itibaren neler yapacağımızı herkes görecek. Yakında Antalya’yı yönetiyor görünen bazı arkadaşlarımızın halini hatırını sormaya, ne yaptıklarını ne ettiklerini dillendirmeye başlayacağız” diye konuştu.

 

KİMSE ŞAŞIRMASIN!

Sağır, Objektif Araştırma Şirketi’nin son yaptığı araştırmaya göre olası bir seçimde İYİ Parti’nin oyunun yüzde 21’lerde olmasını da değerlendirdi. Sağır şöyle konuştu: “Ben anket sonuçlarına göre konuşmam. Ancak hiç kimse İYİ Parti’nin anketlerde yüksek çıkmasına şaşırmasın. İYİ Parti İl Başkanı olarak sadece şunu söyleyebilirim; halkın yoğun bir ilgisi var. Tabandan gelen büyük bir ilgi ve alaka var. ‘Ne zaman harekete geçiyorsunuz, partimizin il binası ne zaman açılıyor, ne zaman üye olabiliriz’ diye ciddi sayıda insan sayısı var. Açıkçası İYİ Parti’de fırtına öncesi bir sessizlik var diyebiliriz.” Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

Editör: TE Bilisim