CHP Kepez İlçe Kongresi sonucu başkan seçilen Servet Yıldız, devir teslim töreninde yaptığı açıklamada iddialı konuştu: “2019 yılında Kepez Belediyesi’ni almazsak bu bedendeki can bana haram olsun.”

 

9 Aralık Cumartesi günü gerçekleştirilen CHP Kepez İlçe Kongresi sonucu başkan seçilen Servet Yıldız görevi eski başkan Garip Erdoğan’dan devir aldı. Devir teslim törenine CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, CHP Antalya Milletvekilleri Niyazi Nefi Kara, Mustafa Akaydın, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, CHP Serik İlçe Başkanı Abdullah Akbaba, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül, CHP Muratpaşa ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Songül Başkaya, CHP Serik ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Faik Çıtak, CHP Eski Milletvekili Tuncay Ercenk, Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Antalya Şube Başkanı Vahap Tuncer ve çok sayıda kişi katıldı.

 

ERDOĞAN HELALLİK İSTEDİ

CHP Kepez İlçe Binası önündeki devir teslim töreninde konuşan CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, “Yeni seçilen CHP Kepez İlçe Başkanımız Servet Yıldız’a da görevinde başarılar diliyoruz. Partimizin 2019 yılında hem iktidar hem de demokrasinin devamı yönünde katkı sunacağına inanıyorum” dedi.  CHP Eski Kepez İlçe Başkanı Garip Erdoğan da partililerden helallik istedi. Erdoğan, “Her zamankinden çok CHP’ ye ihtiyaç vardır. Bende son 3 yıldır görev yaptım bana hakkınızı helal edin size layık olmaya çalıştım” diye konuştu.

 

BİRBİRİMİZİ SEVELİM

CHP Kepez’in yeni İlçe Başkanı Servet Yıldız ise, üzerime aldığı görevin farkında olduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Ben zoru seven bir insanım.  Sizlerden iki şey istiyorum bunlardan ilki birbirinizi sevmeniz diğeri ise birbirinizin kuyusunu kazmamanızdır. 2019 yılına kadar birbirinize kötü davranmayın sadece sevin.  Bu zorlu süreçte herkesin el ele tutuşmasını beni yalnız bırakmamanızı istiyorum. 2019 yerel seçimlerinden sonra buradan Kepez Belediyesi’ne kadar yürüyeceğimizi hayal ediyorum. Belediyeyi almazsak bu bedendeki can bana haram olsun. Herkese teşekkür ediyorum.” Deniz TOPKAYA

 

Editör: TE Bilisim