CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı sonucu başkan seçilen Hasan Şahin, görevi eski başkan Ahmet Kumbul’dan devir aldı. Devir teslim töreninde konuşan Şahin, “2019 yerel seçimlerinde Büyükşehir Belediyesi’ne CHP bayrağını dikeceğiz” dedi.

 

CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen görev devir teslim törenine CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, CHP Antalya Milletvekili Niyazi Nefi Kara, CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Musa Gül, CHP Muratpaşa ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Songül Başkaya, CHP Serik ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Faik Çıtak, CHP Eski Milletvekili Tuncay Ercenk, Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Antalya Şube Başkanı Vahap Tuncer ve çok sayıda kişi katıldı.

 

BİRLİK ÇAĞRISINDA BULUNDU

CHP Devir teslim töreninde konuşan CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, “2019’da yeniden demokrasiyi kuracak çalışmaları yapmak için hep beraber olacağız. Birbirimizce dostça, kardeşçe ötekileştirmeden çalışarak görevimizi yapacağız’’dedi. CHP Muratpaşa Eski İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, “CHP’yi iktidar yapabilmek için Muratpaşa’da Antalya’da Türkiye’nin her yerinde bütün emekçilerimiz demokrasi aşıklarının sahaya çıkıp çalışacaklarına inanıyorum. 2019’da Antalya’da Büyükşehir Belediyesi’ni ve birçok ilçeyi kazanacağımızı biliyorum. CHP’de ömrümün sonuna kadar mücadeleye devam edeceğim” dedi.

 

ŞAHİN DESTEK İSTEDİ

CHP Muratpaşa İlçe Başkanlığı görevine seçilen Hasan Şahin, “Büyük sorumluluk isteyen çok onurlu bir göreve sizlerin de desteğiyle geldik. Sizlerin katkısı ve desteğiyle 2019’da Büyükşehir Belediyesi’ne CHP Bayrağı’nı dikeceğiz. Bu bayrağı tüm devrim şehitlerimize hediye edeceğiz” diye konuştu. Deniz TOPKAYA

Editör: TE Bilisim