CHP Döşemealtı ilçe Başkanı Zekeriya Altun, Antalyaspor’u siyasi ve ticari hesaplarına alet etmeye çalışanları sert bir dille kınadı. Altun, AKP iktidarının toplumun her kesimine uyguladığı dayatma ve baskıların spor camiasına da yansıttığını ve spor kulüplerini iktidarın oyuncağı haline getirdiğini iddia etti.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Döşemealtı ilçe örgütü, Antalyaspor’u siyasi ve ticari hesaplarına alet etmeye çalışanları sert bir dille kınadı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Döşemealtı ilçe Başkanı Zekeriya Altun, yaptığı yazılı açıklamada, Antalyaspor’un yaşadığı sancılı sürecin, içinde bulunduğu ekonomik darboğaz ve yönetim krizinin tüm kamuoyunun malumu olduğunu belirterek, AKP iktidarının toplumun her kesimine uyguladığı dayatma ve baskıların spor camiasına da yansıttığını ve spor kulüplerini iktidarın oyuncağı haline getirdiğini iddia etti.

 

SAHİPSİZ BIRAKILMAKTADIR

Altun, şöyle konuştu: “Siyasi baskılarla kulüp başkanları görevden alınmakta, yerine yeni başkanlar tayin edilmekte, sorumsuzca harcamalar yapıldıktan sonra da en ufak sıkıntıda istifa edilerek Antalyaspor sahipsiz bırakılmaktadır. Antalyaspor’un içinde bulunduğu tüm sürecin arkasında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Menderes Türel bulunmaktayken, başarısızlıklar kendi atadığı (!) başkana mal edilmekte, başarılar ise sanki kendi başarısıymışçasına sahiplenilmektedir.”

 

SIKINTILARIN MÜSEBBİBİ TÜREL’DİR

“Antalyaspor’un yaşadığı bütün sıkıntıların müsebbibi ve sorumlusu sayın Menderes Türel olmasına rağmen, medyada yaratılan algı ile kendisi kurtarıcı olarak addedilmekte ve sürece el atması istenilmektedir. Antalyaspor’un yeni yapılan Atilla Vehbi Konuk Spor Tesisleri’nin bulunduğu arazi Döşemealtı Belediyesi aracılığı ile takımımıza kazandırılmıştır, maddi değeri dudak uçuklatacak kadar yüksektir. Döşemealtı Belediyesi yapmış olduğu bu katkı bazılarının yaptığının aksine asla siyasi propaganda malzemesi haline getirilmemiştir.”

 

KADERİNE TERK EDİLEMEZ

“Önümüzdeki süreçte gerçekleşecek olan yerel seçimler sonrasında sayın Menderes Türel’in belediye başkanlığı görevi son bulacaktır. Antalyaspor sahipsiz değildir, Menderes Türel’in insafına kalmış hiç değildir. Bütün Antalya kamuoyu şunu bilmelidir ki, Antalyaspor kaderine terk edilemez, şehrimizin takımıdır, her şeyin üzerinde tutuyor Cumhuriyet Halk Partisi Döşemealtı ilçe örgütü olarak Antalyaspor’u siyasi ve ticari hesaplarına alet etmeye çalışanları kınıyoruz.” Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim