Manavgat Belediyesi’nin, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği  “Vay Sen Misin Ben Olan” isimli tiyatro gösterisi, Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelendi.

 

 Manavgat Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, iki perdelik komedi oyuna belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve tiyatroseverler katıldı. Ömer Pınar’ın yazdığı, Galip Erdal’ın yönettiği,  “Vay Sen Misin Ben Olan” isimli tiyatro gösterisini, Kemal Kuruçay, Tuba Erdem, Deniz Oral, Ece Müderrisoğlu, ve Kemal Zeydan gibi usta tiyatro sanatçıları sahneledi.

 

KAHKAHA TUFANI

İzleyenleri kahkahaya boğan oyun, aynı kültür ve çevrede yetişen iki arkadaşın aynı hayat koşullarına rağmen farklı kimliklere bürünebileceğini, yaşam koşullarına göre insanların karakterlerinin değişebileceğini, iki farklı evliliğin üzerinden mizahi bir dille sahnelendi. İzleyicilerin ayakta alkışladığı oyuncular, “Bizi siz değerli Manavgat halkıyla bir araya getiren Manavgat Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Sözen’e yürekten teşekkür ediyoruz” derken, yapımcı Faruk Sofuoğlu ise, İstanbul Meydan Sahnesi olarak Manavgat’a üçüncü kez geldiklerini ve Manavgat’ı çok sevdiklerini dile getirdi. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim