Kepez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen, “Kepez’de Kariyer Günleri”nin bu ayki konukları Antalyaspor’un yıldızları Yekta Kurtuluş ve Musa Nizam oldu.

Kepez Belediyesi, kariyer planlamalarına yardımcı olmak amacıyla gençleri her hafta önemli konuklarla “Kepez’de Kariyer Günleri”nde buluşturuyor. Bu hafta ki “Kepez Kariyer Günleri”nin konukları Antalyaspor’un başarılı futbolcuları Yekta Kurtulmuş ve Musa Nizam oldu.

Antalyaspor’un yıldızlarına büyük ilgi

Kepez Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe Karatay Anadolu Lisesi, Antalya Spor Lisesi, Çağlayan Anadolu Lisesi, Çamlıbel Anadolu Lisesi, Toros Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden aralarında öğretmenlerinde bulunduğu yaklaşık 550 öğrenci katıldı. Eğlenceli anlara sahne olan söyleşide sorularıyla kırmızı-beyazlı futbolcuları terleten öğrenciler, futbolcuları alkış yağmuruna tuttu.

Öğrenciler sordu, futbolcular cevapladı

Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Erdal Çelik etkinlik sonunda Musa Nizam ve Yekta Kurtulmuşa plaket ve çiçek takdiminde bulundu. Büyük coşku yaşanan salonda etkinlik sonunda fotoğraf çektiren çocuklar, sporcularla yakından sohbet etme fırsatı yakaladılar. (Haber Merkezi)

 

Editör: TE Bilisim