Kepez İlçesi Sütçüler Mahallesi’ndeki Şerife Tufan ilköğretim Okulu çevresindeki toz toprak içindeki yollar ve inşaat atıkları mahalle halkını ve öğrencileri isyan ettiriyor.

Kepez İlçesi Sütçüler Mahallesi 6745 sokak üzerinde bulunan Şerife Tufan ilköğretim Okulu’nun yolu bölge halkı ve öğrenci velilerinin büyük tepkisini çekiyor. Belediyenin yol çalışmaları ve bölgedeki inşaat atıkları nedeniyle oluşan kötü görüntüler mahalle halkını canından bezdirdi.

 

YOLLARDA YÜRÜYEMEZ OLDUK

Sütçüler Mahallesi’nin neredeyse tamamının son dönemde artan inşaatlar nedeniyle adeta şantiyeye döndüğünü, buna bir de belediyenin yol çalışmalarının eklendiğini kaydeden bölge halkı ve öğrenci velileri, “Buradan yetkililere sesleniyoruz artık toz toprak içindeki yollarda yürüyemez olduk. Yol ve kaldırım çalışmaları başlıyor ancak bir türlü tamamlanamıyor. Bunun yanında mahallenin büyük bir bölümü adeta şantiye gibi. İnşaat atığı ve molozlar kaldırımları bırakın yollara kadar taşmış durumda. Artık bu kötü görüntülerin bir son bulmasını istiyor ve yetkilileri göreve davet ediyoruz” diye konuştular. Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

Editör: TE Bilisim