CHP Antalya İl Başkanlığı’nca Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun Adalet Yürüyüşü’ne destek için başlatılan Adalet Yürüyüşü tamamlandı. CHP’liler, Muratpaşa ve Konyaaltı ilçelerinden gelen sembolik ‘Adalet Kefeleri’nin birleştirilmesinden sonra Aydın Kanza Parkı’ndan Antalya Adliyesi’ne kadar yürüdüler.

CHP Antalya İl Başkanlığı’nın Adalet Yürüyüşü Aydın Kanza Parkı-Güllük Caddesi, TRT Caddesi ve Meltem Mahallesi güzergahından sonra Antalya Adliyesi’nde tamamlandı. Yürüyüşe CHP İl Başkanı Mustafa Erdem, CHP ilçe başkanları,CHP Milletvekili Adayı Rafet Zeybek, DİSK Başkanı Cemal Aybar, Belediye İş Sendikası Başkanı Kemal Çavuşoğlu, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Vahap Tuncer, CHP Büyükşehir ve Muratpaşa Meclis Üyesi Meclis Üyesi Songül Başkaya, partililer ve vatandaşlar destek verdi.

ERDEM’DEN İSTANBUL’DAKİ YÜRÜYÜŞE DAVET

CHP Antalya İl Başkanı Mustafa Erdem, doğu ve batı ilçelerinden yola çıkarılan adalet kefelerini birleştirdikten sonra basın açıklaması yaptı. Erdem, “Bu yürüyüş yeni bir uyanış, yeni bir diriliş, yeni bir umuttur. İnanıyorum ki bu umut yeşerecek. Ve hep beraber güzel günler göreceğiz. İşte bu umut ve heyecanla adalet arayışımızı Antalya’mızda da bir dizi etkinlikle sürdürmeye çalıştık. Aydın Kanza Parık’nda  adalet nöbeti tuttuk. Doğuda Gazipaşa ilçemizden, batıda Kaş ilçemizden başlayarak ilçe merkezlerinde yaptığımız adalet yürüyüşü ile terazi kefelerini bu gün burada buluşturduk. Ve bu gün burada tekrar söylüyoruz. Adalet istiyoruz. Sadece adalet bu süreçte katkı sunan, destek veren, gönlü, yüreği adalet için çarpan herkese teşekkür ediyorum. Ve Nazım’ın bir dizesi ile sizleri 9 Temmuz adalet için büyük mitinge Maltepe’ye davet ediyorum’’ dedi. DENİZ TOPKAYA

 

Editör: TE Bilisim