-Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yasin Arslan, asla kavgacı olmadıklarını, Antalya halkı ve esnaf için her türlü katkıyı koymaya hazır olduklarını söyledi.

 

-Arslan, “Artık seçim dönemi bitti geçim dönemi başladı. Biz yeni beyaz bir sayfa açtık. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’den randevu talep ediyoruz” dedi.

 

                   

YENİ BEYAZ BİR SAYFA AÇTIK

Antalya Büyükşehir ve Muratpaşa Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Songül Başkaya, Antalya Otobüsçüler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı’na yeniden seçilen Yasin Arslan’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Arslan, ziyarette yaptığı konuşmada asla kavgacı olmadıklarını, Antalya halkı ve esnaf için her türlü katkıyı koymaya hazır olduklarını kaydederek, “Sonuç olarak seçim dönemi bitti geçim dönemi başladı. Biz yeni beyaz bir sayfa açtık. Asla kavgacı değiliz. Başkan Menderes Türel’den randevu talep ediyoruz” diye konuştu.

 

UMUYORUM SAĞDUYU KAZANIR

Arslan, ulaşım esnafının araçlarına fazla yakıt yaktırılarak baskı kurulmaya çalışıldığını da iddia ederek, “Amaçları bizi kışkırtarak Antalya halkı ile karşı karşıya getirmek. Biz haklı olduğumuz halde haksız duruma düşmemek adına ne kadar zarar edersek edelim bu zararı karşılamak durumundayız. Haklı olduğumuz her platformda anlatmayı sürdüreceğiz” dedi. CHP’li Songül Başkaya ise belediyenin 200 otobüs alması kararına karşı olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:  “Rakamlarla her şey ortada ve esnafa verilen sözler var. Bunlar unutulmamalı” dedi.

 

Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

Editör: TE Bilisim