Vatan Partisi yeni il binasının açılışında konuşan Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, “Vatan Partisi’nin il ve ilçe başkanlıkları halkın evidir. Kapısı açıktır. Vatandaşın sorununa çözüm olacağı yerdir. Bütün parti örgütlerimiz, Antalya’daki parti binamız, Antalyalı’nın malıdır” dedi.

 

Vatan Partisi Antalya İl Başkanlığı, Cengiz Toytunç Caddesi Ali Erdoğan İşhanı’ndaki yeni il binasına taşındı. Saygı duruşu ve hep birlikte söylenen İstiklal Marşı’nın ardından yapılan açılışa Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, Vatan Partisi İl Başkanı Ahmet Özbay, CHP Büyükşehir ve Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Songül Başkaya, hukukçu ve siyasetçi Cengizhan Gököz, partililer ve vatandaşlar katıldı. Vatan Partisi İl Başkanı Ahmet Özbay yaptığı açılış konuşmasında Vatan Partisi’nin vatan savunmasının, üretimi ekonomisinin ve komşularla barışın karargahı olduğunu, yeni açılan binanın da bu üç noktada karargah olmaya devam edeceğini söyledi.

 

HALKIN EVİDİR VE KAPISI AÇIKTIR!

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan ise yeni açılan parti binasının Antalyalı’nın malı olduğunu ifade etti. Utku şöyle konuştu: “Burada bir vatan kalesi açıyoruz. Şendinli’deki Aktütün Karakolu ne ise Vatan Partisi’nin il ve ilçe başkanlıkları ve örgütleri de aynısıdır. Burada Cumhuriyetimize, vatanımıza, Atatürk devrimlerimize, milletimize kasteden her türlü şerre ve güç odağına karşı mücadeleleri buradan örgütleyeceğiz. Burası soğuk bürokratik yapılar değildir. Buralara Cumhuriyetimizi korumanın, Atatürk’ü savunmanın, vakanın birliğini bütünlüğünü kurmanın merkezleridir. Vatan Partisi’nin il ve ilçe başkanlıkları halkın evidir. Kapısı açıktır. Vatandaşın sorununa çözüm olacağı yerdir. Bütün parti örgütlerimiz, Antalya’daki parti binamız, Antalyalı’nın malıdır” Kubilay ELDEMİRCİ

Editör: TE Bilisim