CHP’li Bahadır Manyaslıoğlu, falezler üzerine Erdal İnönü Kentsel Yaşam Alanı’nı yapan Başkan Ümit Uysal’ı esprili bir dille tebrik etti: “Falezlerdeki 25 bin metre karelik alana apartmanlar, oteller ve rezidanslar yapıp parayı hamuduyla götürmek varken, park yapan Başkan Ümit Uysal’ı tebrik ediyorum.

Muratpaşa Belediyesi’nin falezler üzerinde Antalyalılar’ın hizmetine sunduğu Erdal İnönü Kentsel Yaşam Alanı’yla ilgili CHP’li Bahadır Manyaslıoğlu’dan ilginç bir övgü geldi. Manyaslıoğlu, sosyal medyadan espriliyi bir dille yaptığı paylaşımda, falezlerdeki 25 bin metre karelik alana apartmanlar, oteller ve rezidanslar yapıp paraları hamuduyla götürmek varken, park yapan Başkan Ümit Uysal’ı “Vallaha da oldu, billaha da oldu. Hem de çok güzel oldu. Helal olsun sana” diyerek tebrik etti.

 KÖSTEK OLANLARI UNUTMADI

Manyaslıoğlu’nun açıklaması şöyle, "Hiç şüphesiz ki Antalya dünyanın en güzel yeridir" diyen Atatürk'ün partisinde belediye başkanlığı yapıyorsun. Üstelik belediye başkanlığı yaptığın yer 56 ilden büyük Muratpaşa ilçesi. Falezlerin önünde dünyanın en mükemmel manzarası var.

Bu güzelim manzaraya karşı apartmanlar, oteller, rezidanslar yapmak varken; sen kalk bu güzelim yeri park yap. Bir de kalk adını "Prof. Dr. Erdal İnönü" diye koy. Üstelik 25 bin metre kare bir alan. Parsel parsel satmak varken, paraları hamuduyla götürmek varken, oldu mu şimdi başkan? Vallaha da oldu, billaha da oldu.  Hem de çok güzel oldu, helal olsun sana. Emeği geçen herkesin emeklerine sağlık, köstek olanların da ta.” Kubilay ELDEMİRCİ

 

Editör: TE Bilisim