AKP Antalya Teşkilatı, hain Terör Örgütü FETÖ’nün Ankara Sincan’da görülen çatı davasını takip eden şehit ailelerini yalnız bırakmadı.

AKP İl Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, İl Başkanı Rıza Sümer, Milletvekilleri Mustafa Köse,  İl Başkan Yardımcıları ve çok sayıda teşkilat mensubunun yer aldığı kafile, Sincan Cezaevi önüne kurulan stantlarda şehit aileleri ile bir araya geldi. Şehit aileleri ve yakınlarıyla dava süreci hakkında konuşan AKP Antalya heyeti, dava süresince ve sonrasında şehit ailelerinin her zaman yanında olacaklarını belirttiler.

AKP İl Başkanı Rıza Sümer “Türkiye’nin en önemli davalarından birisi daha başladı. Hainler tek tek bağımsız Türk yargısı önüne çıkıyor. Biz de her zaman olduğu gibi bu süreçte şehit ailelerimizin yanında olup onlarla bir araya geldik. Bu beraberliğin şehit ailelerimiz için ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. 15 Temmuz gecesi milyonlar sokağa çıkarak bir ülkenin geleceğini kurtarmıştır. İşte bu yüzden Al Bayrağımız için kanını dökmüş tüm şehitlerimiz için bu davaları bizler de takip ederek şehit ailelerimizi ve gazilerimizi yalnız bırakmayacağız” dedi.

Sincan’daki mahkemeleri takip eden AKP Antalya Milletvekili Mustafa Köse “Bugün burada yurtta sulh konseyi üyelerinin yargılanmakta olduğu davayı takip ediyoruz. Hem onlarla ilgili hem de bu hain darbe girişimine yeltenerek canlarımızı şehit eden, insanlarımızı yaralayan, birliğimize beraberliğimize kast eden, Cumhurbaşkanımıza suikast düzenleyen, ülkemizi işgal ettirmeye çalışan vatan hainleri ile ilgili yargılamaları takip etmeye devam edeceğiz. Adaletin gecikmeden tecelli etmesini ve suçlu olanların en ağır şekilde cezalandırılmasını temenni ediyoruz” diye konuştu.

Haber Merkezi) .

 

 

Editör: TE Bilisim