AKP Kepez İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Gür’ün sosyal medya hesabından “CHP bir parti değil. Türk’e dinini, dilini ve özünü kaybettirmeye memur, bir katliam müessesidir” diye paylaştı, ortalık karıştı. Paylaşımı sorduğumuz AKP Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, “Öylesine paylaşmış, sözü çok da okumamış” dedi.

 

 

AKP Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, “Gökhan Gür ile paylaşımı hakkında görüştüm. Bu zamanda böyle bir paylaşım yapmak uygun değil. Gerekli uyarı yaptım” dedi. Gökhan Gür de hata yaptığını itiraf etti ve paylaşımını kaldırdı. Daha önce de MHP Kepez İlçe Başkanı Mehmet Seyyar, CHP Genel Başkanı’na ve CHP’ye hakaret etmişti. Konuya İlişkin görüşlerini paylaşan CHP’li Belediye Meclis Üyesi Songül Başkaya, “CHP’ye hakaret etmek kimsenin haddi değil” dedi.

 

 

 

AKP Kepez İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Gür’ün sosyal medya hesabından ‘CHP bir parti değil. Türk’e dinini, dilini ve özünü kaybettirmeye memur, bir katliam müessesidir. Necip Fazıl Kısakürek’ şeklinde paylaşım yapması tepki topladı. AKP Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri, Gökhan Gür’ün paylaşımına katılmalarının mümkün olmadığını belirterek, “Bu zamanda böyle bir paylaşım yapmak uygun değil. Gerekli uyarıyı yaptım” dedi.

 

ÖYLESİNE PAYLAŞMIŞ!

Hem mensubu olduğu parti hem de şahsi olarak böyle bir fikri doğru bulmadıklarını kaydeden İşeri şöyle konuştu: “Gökhan Gür ile paylaşımı hakkında görüştüm. Necip Fazıl Kısakürek’in bir sözünü paylaşmış. Altında da yazıyor. Bu zamanda böyle bir paylaşım yapmak uygun değil. Gerekli uyarıyı yaptım. Paylaşımını kaldırdı. Gerek yok böyle paylaşımlara. Öylesine paylaşmış, sözü çok da okumamış.”

 

GÖKHAN GÜR: HATA YAPTIM

AKP Kepez İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Gür ise gazetemize yaptığı açıklamada facebook’tan kopyalama yapıştır yöntemiyle böyle bir paylaşımda bulunduğu ve hata yaptığını itiraf etti. Gür, “Paylaşımım rahatsızlık vermiş. Konu başkanımıza iletildi, bizde özür diledik kendilerinden. Ardından paylaşımı da kaldırdık” diye konuştu.

 

BAŞKAYA: CHPLİLERDEN ÖZÜR DİLEMELİ

CHP’li Antalya Büyükşehir ve Muratpaşa Belediyesi Meclis Üyesi Songül Başkaya, AKP Kepez İlçe Başkan Yardımcısı Gökhan Gür’ün paylaşımının çok rahatsız edici olduğunu kaydetti. Gür’ü kınadığını vurgulayan Başkaya, ”Bir siyasetçinin bu tip bir paylaşımda bulunması son derece yanlış. Bizler kamuoyuna örnek olması gereken insanlarız. Gökhan Gür’ün kendi ilçe başkanı yerine CHP ilçe bakanını arayarak özür dilemesi daha uygun olurdu. Kendisini kınıyorum” dedi. DENİZ TOPKAYA

 

 

Editör: TE Bilisim