CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "1-0 ya da 5-0 kazanmışsın önemli değil, önemli olan maçı kazanmaktır" sözlerine yanıt verdi. Baykal, "Bu tablo maçın bittiği tablo değil. Ofsayttan gol atıldığı iddiası var ama maç bitmez, maç devam ediyor. Daha ikinci devre var. Daha 2019'da görülecek hesabımız var. Maç 2019'da bitecek" diye konuştu.

 

 

TARİHİ BİR SONUÇ ALINDI

CHP önceki Genel Başkanı, Antalya Milletvekili Deniz Baykal, partisinin İstanbul il başkanlığında bir basın toplantısı düzenledi. Deniz Baykal toplantıda yaptığı konuşmasında, “Referandum alınan sonuç, tarihi bir sonuçtur. Türkiye bakımında çok önemli gelişmelerin ilk işaretini veren bir sonuçtur. Bu oylamaya en büyük katkıyı yapan örgütlerimizin başında İstanbul il örgütümü geliyor. İstanbul'da sağlanan başarı bütün Türkiye için, Türkiye'nin ötesinden dünya için bir umut olmuştur” dedi.

 

ERDOĞAN’A YANIT VERDİ

Baykal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "1-0 ya da 5-0 kazanmışsın önemli değil, önemli olan maçı kazanmaktır" sözlerine yanıt verdi. Baykal, "Bu tablo maçın bittiği tablo değil. Ofsayttan gol atıldığı iddiası var ama maç bitmez, maç devam ediyor. Daha ikinci devre var. Daha 2019'da görülecek hesabımız var. Maç 2019'da bitecek" diye konuştu. Baykal, referandumun olağan, demokratik bir oylamanın sonucu olmadığını belirterek,  Anayasanın mecliste oluşturulamamasını da eleştirdi. DHA

Editör: TE Bilisim