AKP’li Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, ilçede bazı partililerin açık açık ‘hayır’ için çalıştığını iddia ederek,  “Parti içindeki sıkıntılardan, bazı arkadaşların çalışmamasından dolayı böyle bir sonuçla karşı karşıya kaldık. Bunu sadece ben değil, Demre’deki vatandaşlar söylüyor. Ben ne kadar bu durumu partimizin yetkililerine söylesem de derdimi kimseye anlatamıyorum” dedi.

 

BİZİMLE DALGA GEÇTİLER

Partisinin Demre Koordinatörü Veli Sertbaş ve yine partili olan Sadık Bayraktaroğlu ile yaşanan ve dün gazetemize manşet olan kavgaya da değinen Topcu, kavgayı kendisinin değil vatandaşların çıkardığını iddia etti. Topcu, “Aslında aramızda kavga olayı da o kadar ciddi bir durum değil. Ama ciddi şekilde çıkmak üzereydi.  O arkadaşım bizimle dalga geçer gibi konuştu. Böyle olunca yanımda bulunan vatandaşlar buna tepki gösterdi“ dedi. Ancak AKP’nin eski İl Genel Meclis Üyesi Sadık Bayraktaroğlu’nun oğlu Hüseyin Bayraktaroğlu, yaklaşık 20 kişinin saldırması sonucu hastanelik olmuştu.

-------------

 

AKP’li Demre Belediye Başkanı Süleyman Topcu, partisinin Demre Koordinatörü Veli Sertbaş ve yine partili olan Sadık Bayraktaroğlu ile yaşanan kavga ile ilgili Akdeniz GERÇEK’e konuştu.

 

ŞEKERİMİ 700’E ÇIKARDILAR

Referandumda yüzde 54.34’lük hayır çıkması sonrası moralinin çok bozuk olduğunu söyleyen Topcu, bu durumu kendisine hiç yakıştıramadığını söyledi. Topcu, “Referandumda istediğim oyu alamadığım için moralim çok bozuk. Şekerim şuanda 700’e çıktı. Bu çalışmaya göre ben daha çok oy almalıydım. Bu durumu kendime hiç yakıştırmıyorum. Benim tam 10 bin oy almam lazımdı. Başkasını asla kabul demem. Çünkü ben hakikaten çok çalışan bir belediye başkanıyım” dedi.

 

EKSİK OLAN OY VAR!

Demre’de bazı partililerin açık açık ‘hayır’ için çalıştığını iddia eden Topcu, “Parti içindeki sıkıntılardan, bazı arkadaşların çalışmamasından dolayı böyle bir sonuçla karşı karşıya kaldık. Bunu sadece ben değil, Demre’deki vatandaşlar söylüyor. Ben tüm gayretimle oyumu alıyorum ama eksik olan oy var. Benim Demre’deki oyum yüzde 55, yüzde 60 civarındaydı. Partimizin içindeki bazı arkadaşlar açık açık hayır’a çalıştılar. Bunu sadece ben değil Demre’de kime sorsanız söylerler. Ben ne kadar bu durumu partimizin yetkililerine söylesem de derdimi kimseye anlatamıyorum” diye konuştu.

 

BİZİMLE DALGA GEÇTİLER

Partisinin Demre Koordinatörü Veli Sertbaş ve yine partili olan Sadık Bayraktaroğlu ile yaşanan kavgaya da değinen Topcu, kavgayı kendisinin değil vatandaşların çıkardığını iddia etti. Topcu şöyle konuştu: “Aslında aramızda kavga olayı da o kadar ciddi bir durum değil. Ama ciddi şekilde çıkmak üzereydi.  O arkadaşım bizimle dalga geçer gibi konuştu. Böyle olunca yanımda bulunan vatandaşlar buna tepki gösterdi. Tekrar söylüyorum bu tepki benim değil, vatandaşların tepkisi. “ Kubilay ELDEMİRCİ

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: TE Bilisim