Demokrat Parti)DP)Antalya İl Teşkilatı, 16 Nisan referandumu için ‘hayır’ kampanyası başlattı.  İl Başkanı Hasan Ali Kartal, “Biz Türkiye’nin sağduyu hareketi Demokrat Parti olarak herkes için adalet, herkes için demokrasi, herkes için zenginlik diyoruz ve onun için hayır diyoruz” dedi.

 

CHP Antalya Milletvekili Mustafa Akaydın ve BBP Serik İlçe Başkanı Halil Güzel’in de katıldığı ve halkın yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan  Kartal, 'Birey olarak ülkemiz için ne yapabiliriz' düşüncesiyle bütün olumsuzluklara rağmen, demokrat yürüyüşümüze devem ediyoruz. Bizler demokrat davanın özgür bireyleri olarak bu kutlu dava için yola çıkan demokrasi şehitlerimizden daha zor şartlarda olmadığımıza inanıyoruz” dedi.

HAYIR DEMEKLE TERÖRE DESTEK Mİ VERİYORUZ ?

 

DP İl Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, “Biz  şimdi  hayır  demekle  teröre  destek mi veriyoruz? “diye soran Kartal, “Terörist oluyoruz öyle mi? Siz o zaman cemaat dediğiniz Fetö ile anlaşıp devleti teslim ettiniz. Biz hayır dedik. Siz Ergenekon terör örgütü diyerek sahte delil ve kumpaslarla Türk ordusunu darmadağın ettirdiniz biz hayır dedik. Siz Oslo’da teröristlerle oturup pazarlık yaptırttınız biz hayır dedik. Siz Habur’da teröristlere şov yaptırtıp ayaklarına özel mahkeme göndertip teröristler rahatsız oluyor diye Atatürk ve Türk bayrağını kaldırtıp teröristleri aklayarak güzel şeyler oluyor dediniz biz hayır dedik” şeklinde konuştu.

 

Kartal, şunları söyledi :  “Siz İmralı’daki  bebek katilinin ve PKK terör örgütü uzantısının sözcüleri ile Dolmabahçe mutabakatı imzaladınız biz hayır dedik.Siz 29  Ekim Cumhuriyet Bayramı günü Kobaniye peşmerge denilen teröristleri  topraklarımızı çiğneterek Türk milletinin parası ile karınlarını doyurarak yolcu ettirdiniz biz hayır dedik. Siz kardeş dediğiniz Suriye ile bir günde arayı bozup milyonlarca insanın zulüm altında kalıp acı çekmesine neden oldunuz biz hayır dedik. Biz hep haklı çıktık. Biz şimdi de hayır diyoruz. Şimdi biz evet demediğimiz için biz teröre destek mi oluyoruz? Terörist oluyoruz öyle mi? Geç anam, babam bunları geç”(Haber Merkezi) 

 

 

Editör: TE Bilisim